Aangenaam.Wij zijn Viktor enStephen Steijger.

Twee broers, onderdeel van een drieling, en al twintig jaar actief als coach & trainer. We genieten ontzettend van alle facetten van ons beroep. Het werken met mensen en ze verder helpen om het beste uit zichzelf te halen, vinden we te gek! Wij zijn groot voorstander van gelijkwaardigheid en creëren daarmee een veilige setting van waaruit we werken aan gedragsverandering.

Over Viktor & Stephen

Viktor Steijger is een bevlogen en betrokken trainer en (team)coach die je helpt het beste uit jezelf, teams en organisaties te halen. ‘Het is mijn drijfveer om mensen en teams te laten bloeien. Zo denk ik, zo leef ik, zo werk ik. Waar zit het kantelpunt waardoor talent optimaal gaat bloeien?’. Viktor verzorgt onder andere teamontwikkeltrajecten en trainingen gericht op talent- en organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, zelforganisatie, stress en burnout coaching, persoonlijk leiderschap en persoonlijk effectiviteit.

Bekijk Viktor's profiel op LinkedIn

Stephen Steijger is net als Viktor een bevlogen trainer en coach. ‘Opdrachtgevers beschrijven mij als een gedreven, enthousiaste en open coach die warmte, veiligheid en professionaliteit biedt. Het is mijn drive om mensen te helpen weer te floreren vanuit hun talent, zodat ze het verschil kunnen maken. Niet vinken maar vonken!’. Stephen verzorgt onder andere trainingen gericht op talent- en organisatieontwikkeling, wendbaarheid voor teams, MD-trajecten en doorontwikkeling en begeleiding naar de stip op de horizon.

Bekijk Stephen's profiel op LinkedIn

Viktor & Stephen hebben beide verschillende studies gedaan op HBO en universitair niveau. Door permanente educatie blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen en evidence based methoden op hun vakgebied. Ze zijn beide gediplomeerd Stress en Burnout coach en hebben daarnaast diverse certificering op het gebied van persoonlijkheidstesten zoals TMA, DISC, WerkEnergieAnalyse, Spiral Dynamics, Golden Personality en Big Five.

Beide zijn naast trainer en coach, auteur van 5 managementboeken, publicist in vakbladen en spreker.
In zijn vrije tijd is Viktor actief als bestuurslid Technische zaken bij VV Heerjansdam en is Stephen actief als voorzitter van Zinkwegse Boys in Oud-Beijerland. Lees meer over de maatschappelijke bijdrage die Viktor & Stephen leveren.

Onze boeken

Wij hebben sinds 2007 zes boeken geschreven gericht op teamontwikkeling, individuele ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling. De thema’s gaan over wendbaarheid, loopbaanregie, talentgericht werken, bouwen van topteams, bevlogenheid, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en werkgeluk.

De boeken zijn een hulpmiddel voor directie, hr en andere leidinggevenden om ieders talenten, de teams en de organisatie naar een hoger niveau te ontwikkelen. Het meeste recente boek verscheen 1 april 2021 “Blij(f) Wendbaar. Bevlogen aan het werk met jezelf, je team en je organisatie”.

Onze visie op ontwikkeling

Onze coachstijl is niet frontaal, maar flankerend. Om de samenwerking binnen teams te verbeteren maken we gebruik van verschillende, wetenschappelijk gebaseerde methoden. Daarnaast werken we altijd met doelstellingen, zodat de groei die we behalen tastbaar wordt. Dit zorgt voor een heldere stip aan de horizon waar we naartoe kunnen werken.